Om oss

Sjøoffiserenes forsikringskontor svarer på alle spørsmål om våre medlemsforsikringer.

Sjøoffiserenes forsikringskontor sikrer deg som medlem kvalifisert service og rådgivning i forsikringsspørsmål. Vi har medarbeidere med lang og variert erfaring fra forsikringsbransjen, som kan gi deg gode råd og forslag til løsninger på dine behov.

Når det gjelder forsikringer som ikke er kollektive (bil, hus, hytte etc.) har vi fremforhandlet en god fordelspakke med Tryg. Her får du som medlem ekstra fordeler og gode rabatter.

Hvorfor benytte Sjøoffiserenes forsikringskontor?

  • Vi er en uavhengig forsikringsrådgiver. Det betyr at vi representerer NSOF og deres medlemmer.
  • På vegne av medlemmene forhandler vi årlig priser og vilkår med forsikringsselskapene, slik at du til enhver tid har blant markedets beste forsikringstilbud.
  • Dersom dagens forsikringsleverandør i fremtiden ikke tilbyr tilfredsstillende vilkår, priser eller skadeoppgjør, kan NSOF på vegne av medlemmene flytte alle forsikringene over til et annet selskap. Dette gir en reell forhandlingskraft slik at NSOF er trygge på å tilby deg gode medlemsforsikringer både nå og i fremtiden.
  • Vi er medlemmenes rådgiver. Det betyr at du aldri står alene om du har dine forsikringer gjennom NSOF. Oppstår det en tvist mellom deg og forsikringsselskapet vil rådgiverne på forsikringskontoret sørge for at du får det du har rett til i henhold til vilkårene.

Forsikringskontoret holder åpent mandag til fredag kl.08.00 – 16.00. I romjulen er åpningstiden kl. 09.00 - 15.00. Kontoret er stengt 24. og 31. des. Dagen før skjærtorsdag stenger kontoret kl. 12.00

Sjøoffiserenes forsikringskontor
Boks 533 
1326 Lysaker